BK wielrennen 2024

Gepubliceerd op 21 juni 2024 om 09:56

Komende  zondag 23 juni  vindt het Belgisch kampioenschap  elite op de weg plaats. De ploegvoorstelling en de start vinden plaats in Sint-Lievens-Houtem. Kom de wielrenners aanmoedigen en neem deel aan de festiviteiten!

Het evenement en de start situeren zich ter hoogte van de markthal. De renners volgen een korte, plaatselijke ronde en rijden na enkele minuten een tweede maal voorbij de marktzone, om dan via de Diepestraat, richting Herzele, ons grondgebied te verlaten. De start voor de vrouwen is voorzien om 11 uur, de mannen starten om 12u10

Op de marktzone, waar ook de renners worden voorgesteld, worden een lange toog, foodtrucks en de nodige muzikale omlijsting voorzien om van dit BK een feest te maken. Dichtbij de marktzone wordt een grote bewaakte fietsparking voorzien. Wie met de fiets komt, kan gratis gebruik maken van deze parking én krijgt bovendien een drankbonnetje voor een consumptie aan de drankenstand op het marktplein.  Ook zijn er VIP kaarten verkrijgbaar voor een VIP luxe ontbijt, het VIP café, de VIP lunch en  de VIP lunch business box.

Beleef deze wielerhoogdag op een unieke manier en sta op de eerste rij wanneer de nieuwe Belgische kampioen de armen in de lucht steekt!